El meu refugi de supervivència

El meu refugi de supervivència

A finals del 2018, un dia explorant per la muntanya, vaig trobar una zona plana amb quatre pins col·locats de manera que podria construir un refugi de noranta graus.

A l’entrada del meu refugi hi ha una porta que vaig fer aprofitant-ne una altra de reciclada i dalt, una cortina feta amb fulles de drago, una planta autòctona de les Illes Canàries.

Col·locant dues bigues aprofitant les branques que formen, juntament amb l’arbre, una i grega, vaig començar el sostre del meu refugi. Damunt de les bigues, vaig col·locar d’altres i els vaig nugar amb cordes.

Una vegada acabada la part de noranta graus, vaig començar una altra estructura de 45 graus, anomenada enramada. Vaig tallar troncs llargs i els vaig recolzar en la biga que suporta tot el pes de l’enramada. Damunt dels troncs de l’estructura, vaig nugar pals curts alternant-los entre si.

Les parets estan fetes de dues formes, la de la part del sostre de noranta graus està construïda aprofitant la biga que subjecta el sostre. La vaig formar col·locant dos pals en vertical, un a cada banda de la biga i entremig dels pals, en vaig col·locar d’altres en horitzontal. Així unes quantes vegades per formar la paret sencera. La paret de l’enramada, la vaig fer nugant pals verticalment a les bigues dels extrems.

Dins del refugi, hi ha una hamaca col·locada nugada a les cordes que estan amarrades a dos arbres, un a cada extrem del refugi. Hi caben un total de tres hamaques dins. També hi ha tamborets per poder seure, fets amb trocs grossos tallats, per un adult, amb una motoserra.

Per poder pujar al sostre, vaig construir una escala usant dos pals llargs, i nugant pals més curts en horitzontal amb cordes.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

No Comments

Post A Comment