Elements del foc

Elements del foc

Els tres elements que necessitareu per fer un foc i mantenir-lo encès en qualsevol situació de supervivència, ja sigui en la neu o en la selva, en el desert o en una illa tropical, són: esca, estelles i combustible.

· Esca. L’element número 1 és l’esca. L’esca serveix per encendre el foc. Com que la seva finalitat és encendre’s a la mínima espurna, ha de ser un material prim i esponjós, com ara agulles de pi, mala herba seca o, fins i tot, un niu de pardal abandonat.

· Estelles. Les estelles han de ser branquetes prou petites per a prendre de forma fàcil i eficaç. La mesura de les estelles ha d’anar augmentant a mesura que el foc es fa cada vegada més gran, fins passar al combustible com a font principal.

· Combustible. L’últim element del foc, i el que més ocupa, és el combustible. El combustible té “l’obligació” de mantenir-se cremant prou temps i suficientment lent, perquè duri molt i generi abundant calor.

Tant en l’esca, les estelles com en el combustible, has de buscar la fusta en el terra, ja que estarà més seca i prendrà significativament millor.

Aquí et deixo el vídeo del meu canal de YouTube on ho explico tot amb més detall. Gaudeix-lo!

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

m
No Comments

Post A Comment