Filtrar aigua

Filtrar aigua

Usant objectes de la vida quotidiana podem fabricar filtres per netejar l’aigua bruta. Per purificar l’aigua, és necessari filtrar-la primer per després bullir-la.

Per filtrar l’aigua amb una samarreta, el que hem de fer és introduir-la  dins d’una botella, on estarà l’aigua bruta. Després, col·loquem l’altra part de la samarreta en el recipient i així l’aigua es filtrarà d’un recipient a l’altre.

Si el que vols és fabricar un filtre amb una botella, necessitaràs que ha tingui la part de baix tallada, i hauràs d’introduir-hi arena i pedres. Hem de nugar un tros de tela al forat de la botella. Una vegada tinguem nugada la tela, hem de col·locar damunt l’arena i després les pedres. Ara hem de col·locar l’aigua. El que ocorre és que les partícules grosses quedaran atrapades en les pedres, i les menudes, en l’arena.

També es pot filtrar aigua bruta usant un calcetí i arena. El calcetí és convenient que estigui net. Hem d’introduir l’arena dins del calcetí, i fer un forat a cada extrem d’aquest per poder nugar-li una corda i així penjar-lo en una branca o fabricar un trípode per realitzar el procés amb molta més comoditat. S’ha de col·locar un recipient baix del calcetí on recol·lectar l’aigua.

Aquí et deixo els vídeos del meu canal de YouTube on ho explico tot amb més detall. Gaudeix-los!

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

1 Comment
  • mercedes González
    Publicat a les 12:53h, 23 maig Respon

    molt interessant i util

Post A Comment