Com tallar troncs sense eines

Com tallar troncs sense eines

Si no disposes d’eines en una situació de supervivència, amb aquest arbre pots tallar fàcilment troncs sense gastar gaire energia. És una tècnica que vaig descobrir per causalitat treballant al meu refugi, un dia que hi vaig anar sense eines i havia de buscar alguna manera per poder continuar treballant sense una serra. A més, no disposava de cap element de l’equip de supervivència. https://n9.cl/tfyls

El que necessites és trobar un arbre que tingui una obertura per on poder inserir el tronc. Has de  triar un arbre gran, per evitar que quan facis força es trenqui i anar-te’n de cul. El que has de fer és introduir el tronc fins el punt per on el vols tallar, agafar-lo per l’extrem amb les dues mans i fer força cap arrere per tallar-lo. Aquesta tècnica utilitza la llei de la palanca i és molt útil per construir refugis en una situació d’emergència.

Aquí et deixo el vídeo del meu canal de YouTube on ho explico tot amb més detall. Gaudeix-lo!

No Comments

Post A Comment