El refugi de l’hamaca

El refugi de l’hamaca

L’estiu del 2020 vaig construir el refugi de l’hamaca amb la finalitat de tenir una zona on poder passar una estona relaxat.

Té un sostre de 90 graus i una hamaca. Per construir el sostre, vaig tallar i llevar les branques de dos pals llargs que vaig trobar per terra. Aquestes dues bigues estan nugades per una part a les branques de l’olivera.

I, per l’altre extrem, es recolzen en dos pals, que vaig nugar amb força al pi. Un pal té forma d’i grega i, l’altre, està fix gràcies a l’osca que li vaig fer, amb la finalitat de passar la corda per i fer-lo molt resistent.

Els pals del sostre estan nugats perpendicularment a les bigues, d’una manera molt semblant als de l’enramada del meu refugi principal, passant la corda per sobre del pal i fent voltes per la biga.

Aquest refugi és molt semblant al primer que vaig fer quan era petit. Per fer aquell, vaig clavar quatre pals en terra amb forma d’i grega usant pedres, i els sostre s’assemblava bastant a aquest, llevat que, en aquell, els pals no estaven nugats, crec. Com que era el primer que vaig construir, no era molt resistent als efectes ambientals i, un dia, hi vaig anar i estava en terra.

N’he construït de molts tipus. Ara bé, tots els refugis que faig tenen una condició: han de ser millors en algun aspecte als anteriors. També tenen moltes coses en comú i d’altres noves perquè siguin diferents i poder adaptar-los a la zona en què els construeixo.

Aquest refugi està construït per venir els dies que fa calor, perquè aquí hi ha constantment ombra i hi corre el vent. No està pensat per a quan plou, ja que no protegeix de la pluja.

L’hamaca és reutilitzada del meu refugi principal, que està actualment en obres.

El que faig aquí és, normalment, descansar, llegir i pujar fotos i històries a instagram.

En aquest refugi, de la mateixa manera que en tots, el manteniment és molt important.

Aquí et deixo el vídeo del meu canal de YouTube on ho explico tot amb més detall. Gaudeix-lo!

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

No Comments

Post A Comment