Com fer una fona de supervivència

Com fer una fona de supervivència

La fona és una arma que es podria usar per caçar en una situació de supervivència extrema. Només en una situació de supervivència.

Per construir la fona, necessitarem únicament cordes. Convé dos tipus de corda, una més grossa i, l’altra, una mica més prima. Però, si només disposarem d’un tipus, no seria cap problema.

Hem de tallar un tros de corda d’aproximadament 2,5 o 3 metres.

Una vegada tenim el tros de corda seleccionat, hem de buscar el centre de la corda i fer un plec. El plec ha de tenir una longitud aproximada semblant a la de la nostra mà.

Ara, el que s’ha de fer és passar la corda al voltant d’un dels extrems del plec, d’aquesta manera. També ho hem de fer en l’altre extrem.

El pas següent consisteix a teixir la part del centre, que serà la base on anirà la pedra. Per fer-ho, usaré la corda més prima. És molt senzill, hem de fer un nus a un extrem de la corda, i anar passant la corda més prima per sobre i per sota.

Després hem de fer, en un extrem, un nus pel qual podem introduir el nostre dit i, d’aquesta manera, evitar que la fona surti volant quan llancem la pedra.

I, en l’altre extrem de la fona, farem un nus simple.

Quan l’hagis acabada, veuràs que mesura aproximadament d’una ma a l’altra.

S’ha de dir que no és fàcil encertar a la primera, és una arma que necessita molta pràctica.

Aquí et deixo el vídeo del meu canal de YouTube on ho explico tot amb més detall. Gaudeix-lo!

m

VOLS MÉS?

SUBSCRIU-TE PER REBRE ELS ÚLTIMS CONSELLS.

I t'envio un diccionari de supervivència.

No envio correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

No Comments

Post A Comment