Xiulet de supervivència

Xiulet de supervivència

El xiulet és un dels elements necessaris per sobreviure i que mai no et pots deixar a casa quan te’n vas d’excursió a la muntanya. Ara bé, per demanar ajuda, no basta en xiular una sola vegada.

Entre els senyals de socors, el de SOS, és el més conegut mundialment. Aquest senyal significa salveu les nostres ànimes i té tres lletres. Els altres dos senyals que us vaig explicar estaven formats per tres elements, perquè “3” significa necessitem ajuda. Per la qual cosa, en una situació de supervivència, per demanar ajuda amb el xiulet, haurem de fer tres xiulades.

A més, si ho penseu, en la natura, si sents una xiulada pots pensar que es tracta d’un ocell o alguna altra cosa. Fins i tot dues, podrien no fer la funció correctament. Però 3 xiulades criden molt l’atenció i no causen cap dubte que hi ha algú necessitat.

Així que, si necessites demanar ajuda en una situació de supervivència extrema i desposes d’un xiulet, hauràs de fer tres xiulades d’aproximadament tres segons i parar uns altres tres segons entre cada xiulada.

La meva recomanació és que, ja que el xiulet és un element que no pesa, en una situació de supervivència el dugueu penjat al coll per tenir-lo a prop i poder demanar l’ajuda ràpidament.

Una altra opció de tenir eI xiulet a prop és dur posada la polsera de supervivència que, com ja sabeu, disposa d’un d’aquests, a més de molts altres elements útils per sobreviure.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

3 Comentaris
 • Neus Camps
  Publicat a les 16:58h, 08 novembre Respon

  Bona tarda
  On podem comprar el xiulet que mostres a la teva pagina web

  • Daniel
   Publicat a les 21:34h, 08 novembre Respon

   Hola, Neus. Gràcies per la pregunta. Jo compro normalment els materials al Decathlon. Hi ha xiulets molt semblants i també d’altres que potser t’agradin més. Algun té una brúixola, per exemple. Una abraçada.

 • https://israelnightclub.com/
  Publicat a les 22:20h, 19 juny Respon

  May I simply say what a comfort to discover somebody who genuinely knows what they are talking about over the internet. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people ought to check this out and understand this side of the story. I cant believe you arent more popular because you surely possess the gift.

Post A Comment