Com sobreviure si et perds al desert

Com sobreviure si et perds al desert

Si et trobes perdut al desert, és important que actuïs amb rapidesa i intel·ligència per garantir la teva supervivència. El desert és un lloc inhòspit i hostil, però si segueixes algunes regles senzilles, pots sobreviure fins que siguis rescatat.

  1. Troba o crea un refugi: La primera cosa que has de fer és trobar o crear un refugi per protegir-te del sol i les temperatures extremes del desert. Si no trobes cap refugi natural, pots crear un amb roques, branques i altres materials que trobis al teu voltant.

  2. Busca aigua: La següent prioritat és trobar aigua. Si tens una botella o un recipient, busca fonts d’aigua com ara rius, llacs o pous. Si no trobes aigua dolça, pots buscar plantes com ara cactus i extreure la seva aigua per sobreviure. Recorda que hauràs de filtrar-la o bullir-la abans de beure-la per evitar infeccions i malalties.

  3. Busca menjar: Si no portes aliments, hauràs de buscar menjar per sobreviure. Pots buscar plantes comestibles, fruits secs i insectes. No obstant, assegura’t de saber quines plantes són comestibles i quines no ho són per evitar intoxicacions.

  4. Mou-te durant les hores fresques: Evita moure’t durant les hores més caloroses del dia. Mou-te durant les primeres hores del matí o les últimes hores de la tarda. Camina amb precaució per evitar lesions i recorda deixar senyals perquè els rescatadors puguin trobar-te.

  5. Fes servir senyals: Si no trobes el camí de tornada, fes servir senyals per alertar als rescatadors. Pots crear una fumera amb una foguera o un fardell d’herbes seques, escriure un missatge a la sorra o dibuixar un missatge amb pedres.

En resum, si et perds al desert, la clau és mantenir la calma i seguir les prioritats bàsiques de buscar refugi, aigua i menjar. Mou-te amb precaució durant les hores fresques del dia i fes servir senyals per alertar als rescatadors. Seguint aquestes pautes senzilles, pots sobreviure fins ser rescatat.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

No Comments

Post A Comment