Comença

Sobreviu amb Daniel és un lloc on podràs trobar informació sobre tot el que relaciona la supervivència.

És molt important que tinguis present que totes les tècniques que veuràs, únicament les podràs aplicar en una situació de supervivència extrema.

També hi trobaràs informació sobre els meus refugis, el canal de YouTube i molts altres aspectes que segur que t’encantaran.

1. Canal de YouTube. El meu canal de Youtube va ser creat l’any 2019, amb la finalitat d’expandir els meus coneixements bàsics sobre supervivència. Vaig començar explicant els aspectes més bàsics i, actualment, pujo continguts cada vegada més avançats.

 

Forma part del projecte de Valençúbers, una plataforma de youtubers valencians.

 

2. Els meus refugis. La meva passió per construir refugis de supervivència forma part de la meva vida des de menut. Tindria aproximadament 10 anys quan vaig començar el primer, i tots els que he anat fent a continuació són cada vegada millors.

 

3. Altre tipus de refugis. Aquí t’explicaré com construir molts tipus de refugis per protegir-te en una situació de supervivència. També, els aspectes que hauràs de tenir ben clars abans de començar a fer-los.

 

4. Rescat. Trobaràs informació sobre senyals de socors i tot el que et caldrà per cridar l’atenció dels serveis de rescat.

 

5. Aigua. Trobar aigua és necessari per seguir viu en qualsevol situació de supervivència, però no només és imprescindible localitzar-la, també hauràs de saber com s’ha de tractar perquè sigui potable i no emmalalteixis.

 

6. Orientació. Et mostraré com orientar-te en qualsevol situació, amb brúixola o sense, de dia i de nit.

 

7. Foc. El foc és necessari per sobreviure, però encendre’n un si no disposes d’encenedor pot resultar una mica complicat. T’explicaré com fer-ho amb eines i també sense.

 

8. Animals perillosos. Et faré saber tot el que hauràs de conèixer respecte als animals que podrien atacar-te o fer-te passar una mala estona en qualsevol lloc.

Tot el que podràs trobar en la meva pàgina web.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.

NO ET PERDES RES

Sigues la primera persona en rebre els correus d'alt valor.

N'envie un CADA DIA. No t'apuntes si això és un inconvenient.

No faig spam! Llig la política de privacitat per obtenir més informació.