Excursió guiada per la Talaia

Vols gaudir d’un matí a la natura, conèixer l’entorn d’Onda i descobrir coses que no saps de geografia, geologia, història, tècniques de supervivència i moltes altres coses? Aleshores no pots perdre’t aquesta experiència.

 

L’excursió serà a la Talaia, una muntanya plena de llocs sorprenents, amb molta història, on farem tota mena d’activitats perquè gaudisques i aprengues.

 

Durant la ruta, visitarem refugis, coneixerem tècniques d’orientació, seguirem sendes que van crear els nostres avantpassats… A més, les vistes de la natura són magnífiques!

 

L’excursió començarà al Casal Jove d’Onda. De tant en tant, ens aturarem a observar la natura i t’explicaré els secrets que amaga aquesta muntanya màgica.

 

Quan arribem a la Talaia, aprofitarem per observar les meravelloses vistes del poble, del mar, de les muntanyes i de l’embassament del Sitjar.

 

Després tornarem per un camí diferent, però igual d’extraordinari.

 

El guia serà Daniel, un jove apassionat de la supervivència, de la muntanya, de la natura i de l’aventura. Té un canal de YouTube on explica tot tipus de tècniques de supervivència.

 

Aquesta excursió ha sigut realitzada per moltes persones, les quals queden sempre sorpreses amb les vistes i les explicacions de Daniel sobre la zona.