Ruta guiada per la muntanya amb vistes èpiques

Vols gaudir d’un matí a la natura, desconnectar de la vida quotidiana, mentre aprens geologia, geografia, tècniques de supervivència i molt més? Aleshores, no et pots perdre aquesta experiència.

 

L’excursió serà en una muntanya plena de llocs acollidors, amb molta història, on realitzarem tot tipus d’activitats perquè puguis gaudir i aprendre.

 

Durant la caminada, visitarem refugis, ens orientarem amb els elements, seguirem els senders que van crear els nostres avantpassats… A més, les vistes de la natura són magnífiques!

 

El recorregut fins al cim de la muntanya trigarà uns 30 minuts. De tant en tant, ens aturarem a observar la natura i t’explicaré els secrets que hi ha en aquesta muntanya màgica.

 

Quan arribem a la Talaia, aprofitarem per observar les meravelloses vistes del poble, el mar, les muntanyes i l’embassament de Sitjar.

 

Després tornarem per un altre camí, però igual d’extraordinari.

 

L’experiència inclou aparcament gratuït.

 

Et promet que aquesta experiència no et deixarà indiferent.

"No hi ha paraules per expressar com de sorprenent que va ser aquesta experiència. Sens dubte, la recomano!"
Kay Samkange
"Absolutament una experiència màgica a la natura. les vistes són fantàstiques i l'amfitrió va ser brillant! Sens dubte, recomanaria a qualsevol persona que estimi la natura que reservi aquesta experiència:)"
Thomas Stein