Equip de supervivència

Equip de supervivència

Els elements d’un bon equip de supervivència són els següents:

  • Navalla. Aquest és, des del meu punt de vista, l’element més important en qualsevol situació de supervivència. Una d’aquestes et servirà per fer moltes coses, com ara tallar i esmolar pals per a fer foc, trossejar un tros de carn o de peix o, fins i tot, fer senyals de socors amb la llum solar.

  • Pedra foguera o lupa.  La pedra foguera és molt útil, però es desgasta amb l’ús, de manera que hauràs de dur-ne una de gran i resistent a la bossa. La lupa té l’avantatge que si no li pegues cap colp, no es trencarà i la podràs usar en qualsevol dia assolellat.

  • Brúixola. Orientar-te sempre és imprescindible per a sortir de qualsevol situació de supervivència, per la qual cosa és necessari portar una brúixola sempre en la bossa d’expedicions.
  • Cantimplora. Transportar aigua és essencial en qualsevol situació de supervivència. Potser que et trobes en un lloc on només hi ha aigua en una zona i, per sobreviure, necessites moure’t i anar a un altre lloc. Per a això necessitaràs portar aigua amb tu. Com més gran siga la teua cantimplora, més aigua podràs transportar, però més et pesarà la motxilla.

  • Filtre potabilitzador. Si disposes d’aigua, però no tens forma de depurar-la, necessitaràs aquest element que farà la feina de netejar l’aigua per tu.

  • Xiulet. Un xiulet ocupa poc espai i et serà molt útil si et trobes en una situació en què veus una persona que et pot salvar a vida.

  • Cordes. Les cordes són un element importantíssim en la supervivència, per la qual cosa n’hauràs de dur suficients a la motxilla. Et serviran per a construir refugis, fabricar arcs…

Resultats

m

VOLS MÉS?

SUBSCRIU-TE PER REBRE ELS ÚLTIMS CONSELLS.

I t’envio un diccionari de supervivència.

No envio correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

m

VOLS MÉS?

SUBSCRIU-TE PER REBRE ELS ÚLTIMS CONSELLS.

I t’envio un diccionari de supervivència.

No envio correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

#1. Un bon equip de supervivència

#2. Per fer un bon ús del xiulet en una situació extrema…

#3. Has vist el vídeo de YouTube?

Final
No Comments

Post A Comment